Af en toe maak ik een brood met kerst.
Je kunt de recepten vinden bij de tags rechts naast dit blog.
Nu vond ik het wel leuk om eens voor de pasen wat te maken.
Men neme:
Bruinbroodmix met pitten en zaden
Bigarreaux
Amandelen
Rozijnen
Cranberries
Spijs
Boter
Water.
Volg de aanwijzingen op het pak.
Voeg na de eerste rijzing de bigarreaux, amandelen rozijnen en cranberries toe.
Zoveel als je er in wilt.
Na de tweede rijzing vouw je het deeg goed om de spijs heen.
En legt het ondersteboven in de broodvorm.
(Die ik een paar dagen geleden bij de kringloop op de kop tikte)
Na 35 minuten in de oven heb je een heerlijk brood.
Knap hoor Marlien om zo’n bewerkelijk brood te maken. Alleen het kneden al! Mooi gelukt! Eet smakelijk…
BeantwoordenVerwijderenHet was erg lekker.
VerwijderenVooral de eerste dag.
Zelfgemaakt brood wordt erg snel oud
Dat ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenLekker met spijs!!
BeantwoordenVerwijderenJaaaa dat was met kerst overal uitverkocht, maar ze hadden het laatst bij foodello, dus gelijk maar meebesteld.
Verwijderen