donderdag 10 oktober 2013

Humpfrey is leuk!

Sinds gisteren ben ik in het bezit van een tweedehands Humpfrey en ik ben nu al verslaafd.
Kaartenmaaksters gebruiken van die hele grote en vooral dure apparaten om dingen uit te snijden en te embossen, maar de aanschaf van zo'n kostbaar apparaat vond ik te ver gaan voor mijn ATCtjes.Nu heb ik een tweedehands Humpfrey op de kop getikt voor minder dan twee tientjes.
Humpfrey is eigenlijk voor kinderen, maar door het kleine formaat ook prima te gebruiken voor ATC.
Ik kreeg er van de vorige eigenaresse ook nog een aantal extra snijmalletjes bij, dus ik kon gelijk gaan experimenteren.
2 opmerkingen:

  1. Wat een grappig ding zeg! Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar ik ben dan ook niet zo thuis in de wereld van de kaartjes en de ATC's. Je kunt er dus makkelijk figuurtjes mee snijden, begrijp ik nu. Ja, kan me helemaal voorstellen dat je er blij van wordt: het werkt... en het ziet er nog geinig uit ook! Eens dus, Humpfrey is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik tot voor kort ook niet hoor, kende wel die grote machines, maar ik ga echt niet een paar 100 euro neerleggen voor zo'n apparaat, grote kans dat ik volgend jaar weer heel andere dingen doe en dan staat dat dure ding daar te staan.

    Het werkt heel simpel door het malletje op karton te leggen en die dan tussen twee plastic plaatjes door de mond van Humpfrey te draaien.
    Door de druk op de plaatjes snijd het malletje door het karton heen.

    BeantwoordenVerwijderen